Militaru şi Schintee n-au intrat în conducerea UATAA Motru

Adunarea Generală a Acţionarilor Uzinei de Termoficare de la Motru a decis ieri după-amiază componenţa noului consiliu de administraţie al societăţii. Conform votului consilierilor locali, care formează de altfel AGA, noul CA are în componenţă tot vechii membri. Ca atare, Severus Militaru şi Ilie Schintee nu se regăsesc în noua formulă. Rămâne de văzut dacă cei doi perdanţi vor contesta decizia consilierilor.

Cei şapte candidaţi pentru noul consiliu de administraţie al Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apă Motru au fost: Severus Militaru, Ilie Schintee şi cei care au alcătuit până  în prezent CA-ul: Ion Sanda, Vasile Creţan, Eugen Corcoaţă, Gheorghe Cojocaru şi Răzvan Andreiu. În urma votului dat de cei 19 consilierilor locali, au fost stabiliţi cei cinci care vor face parte de aici în colo din conducerea societăţii.“În şedinţa AGA a fost revocat vechiul consiliu şi a fost ales noul consiliu de administraţie. Este vorba de Corcoaţă, Cojocaru, Ardeiu, Sanda şi Creţan. Votul a fost secret, ceilalţi candidaţi au avut voturi, dar nu suficiente. Urmează ca noul consiliu de administraţie să se întrunească în şedinţă luna viitoare, să fie desemnat preşedintele consiliului de administraţie şi să-şi intre în drepturi”, a declarat Eugen Corcoaţă, directorul general al UATAA Motru.

REMUNERAŢIE

S-a impus alegerea unui alt CA la Uzina de Termoficare, ca urmare a noilor prevederi aduse ordonanţei 109/2011. Tot AGA a decis ca fiecare membru al consiliului de administraţie să fie remunerat lunar cu suma de 550 de lei. Până în prezent aceştia primeau 1% din salariul directorului general al societăţii, undeva în jurul valorii de 48 de lei. Durata mandatului este de patru ani.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: