Militaru va candida la şefia PDL Gorj

Deputatul Severus Militaru a vorbit cu Adrian Videanu şi Vasile Blaga despre o posibilă candidatură a sa la preşedinţia partidului. Acesta spune însă că înainte de o decizie finală va face o autoevaluare pentru a vedea ce şanse are să devină preşedinte.

”Am avut o discuţie pe această temă la Bucureşti, le-am spus intenţia mea, încă mi-o menţin, dar trebuie să văd ce şanse am, ce susţinere”, a declarat Severus Militaru.

O nouă întâlnire cu Vasile Blaga ar trebui să aibă loc cât mai curând, deoarece Militaru este nemulţumit de faptul că preşedintele interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a declarat că vor fi organizate alegeri în toate filialele din judeţ, deşi în multe dintre ele au fost deja făcute. Deputatul nu este de acord cu acest lucru, în special că el nu ştia nimic de această decizie, pentru că nu a participat la ultima şedinţă CODA. În acest context, Militaru vrea să îi ceară lui Blaga, ca deciziile care se iau să fie ştiute de toţi cei trei parlamentari, Severus Militaru, Ion Ruşeţ şi Cosmin Popescu. “Toţi cei trei parlamentari de Gorj ar trebui să avem o întâlnire în perioada imediat următoare pentru a clarifica unele nereguli din interiorul partidului. Voi vorbi şi despre candidatura mea”, a mai spus Militaru.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: