Mini-interviu: De ce este UNPR cel mai căutat partid politic

Preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a dezminţit informaţia potrivit căreia Dan Ilie Morega ar fi semnat adeziunea la UNPR. Vlaicu spune că nici Ionel Manţog sau Cosmin Popescu nu au făcut acest pas, chiar dacă astfel de zvonuri au apărut în presă. Liderul UNPR crede însă că oricine ar vrea să îşi asocieze imaginea cu UNPR şi chiar să candideze din partea acestei formaţiuni, care ar creşte şansele unui politician de a ajunge în parlament.

Se vehiculează că vor ajunge în UNPR nume grele, cum ar fi Morega, Cosmin Popescu, Manţog. Este ceva adevărat?

Sigur, încă de la înfiinţarea UNPR în Gorj au fost vehiculate multe nume, că vor prelua chiar preşedinţia partidului, dar deocamdată UNPR are o organizaţie judeţeană la Gorj, s-a structurat, avem organizaţii în toate localităţile. S-au vehiculat toate cele trei nume, dar numai în presă, dar la sediul UNPR Gorj  nu există nicio adeziune.

Poate au fost discuţii la Bucureşti?

Sigur, pot fi discuţii la Bucureşti, mai ales că două dintre persoanele nominalizate de dumneavoastră sunt parlamentari şi colaborează acolo la Bucureşti pe diferite proiecte. Pot fi discuţii, dar m-am interesat şi la Bucureşti şi deocamdată nu există nicio adeziune a persoanelor nominalizate de dumneavoastră.

Cine are interes să asocieze numele acestea cu UNPR?

În politică, niciodată să nu spui niciodată. Poate unii vor să îşi asocieze imaginea cu UNPR, alţii poate au văzut sondajele, poate se orientează spre un partid care ar putea să îi ducă în parlament la alegerilor viitoare.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: