Ministrul Constantin discută, la Gorj, problemele din USL

Ministrul Agriculturii va reveni în Gorj atât pentru a discuta probleme de specialitate, cât şi pentru a lămuri lucrurile în cadrul organizaţiei judeţene a Partidului Conservator. Daniel Constantin se va întâlni şi cu liderii PSD şi PNL, întrucât conservatorii au foarte multe nemulţumiri privind protocolul USL.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi liderul Partidului Conservator, este aşteptat în aceste zile în judeţul Gorj. Anunţul a fost făcut de către Marius Borcan, şeful organizaţiei judeţene, care n-a precizat însă data exactă a acestei vizite. „În urma Biroului Politic Naţional al Partidului Conservator, care a avut loc la Constanţa week-endul trecut, s-a stabilit că domnul Daniel Constantin va ajunge în Gorj miercuri sau vineri, ziua exactă urmând să o stabilească dumnealui în funcţie de agenda sa de lucru”, a declarat Marius Borcan. Acesta a mai precizat să scopul vizitei lui Daniel Constantin este acela de a clarifica problemele existente în cadrul organizaţiei judeţene a Partidului Conservator, dar şi cele legate de agricultură. „Avem foarte multe probleme în organizaţia judeţeană şi vom încerca să le punem la punct. De asemenea, vor exista şi discuţii legate de agricultură”, a menţionat Borcan.

Liderul PC Gorj spune că Daniel Constantin va avea întâlniri şi cu liderii PSD şi PNL întrucât există foarte nemulţumiri privind protocolul USL. „Partidul Conservator a respectat întocmai protocolul USL, însă partenerii noştri nu au făcut acest lucru. Am avut câteva întâlniri cu colegii din PNL, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat. O altă nemulţumire a noastră este faptul că a fost revocat viceprimarul PC de la Hurezani. Toate aceste nemulţumiri sunt cunoscute de către domnul Daniel Constantin şi vor fi discutate cu liderii PSD şi PNL”, a precizat Borcan.  

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: