Moisescu despre Hanu: Sper din tot sufletul să nu-l mai voteze oamenii

Replici acide între primarul oraşului Motru, Dorin Hanu, şi preşedintele Patronatelor Medicilor de Familie, Mihai Moisescu. În urma acuzaţiilor lui Moisescu cu privire la faptul că edilul local din Motru nu este interesat că mai mulţi copii au simptomele gripei porcine, Hanu s-a văzut nevoit să se apere. Dacă iniţial acesta a susţinut că nici măcar nu-l cunoaşte pe Moisescu, a revenit asupra afirmaţiilor şi a spus că medicul voia cândva să se ocupe de cabinetul şcolar din Motru. Moisescu l-a făcut chiar idiot pe primarul oraşului Motru.

Mihai Moisescu consideră că Hanu este un prost care nu are ce căuta în fruntea oraşului Motru pentru că el s-a axat pe borduri, drumuri şi pe minerit iar de sănătatea oamenilor nu-i pasă. Moisescu consideră că Hanu este un primar foarte slab pentru oraşul Motru. „ Hanu ăsta este un idiot. Sunt două posibilităţi: ori e prost, ori e prost. Hanu e interesat de minerit, borduri, drumuri, dar de sănătatea din Motru şi de oameni nu. E mult prea slab pentru funcţia pe care o ocupă în prezent. E slab să fie primar. Sper din tot sufletul să nu-l mai voteze oamenii”.

În opinia lui Dorin Hanu, primarul oraşului Motru, preşedintele Patronatelor Medicilor de Familie din Gorj, Mihai Moisescu este un nimeni care nu este recunoscut în această funcţie nici măcar de colegii de breaslă. Hanu nu se opreşte aici cu afirmaţiile la adresa lui Moisescu şi consideră că acesta a spus că sunt 100 de suspiciuni de gripă porcină la Motru pentru că nu a fost numit medic la un cabinet şcolar unde şi-ar fi dorit să lucreze. „Cine-i acest Moisescu pentru că nu-l cunosc, am auzit că e medic printr-un sat dar nu în Motru, cât despre funcţia pe care şi-o asumă nu zic nimic pentru că medicii nu-l recunosc. Şi dacă era un medic bun depista el gripa porcină nu chema pe alţii. Eu ştiu ce vrea să facă acest Moisescu. M-a sunat să-l angajez la cabinetul şcolar dar eu nu-i dau bani de la primărie lui Moisescu pentru că nici părinţii nu l-au vrut, aşa că acolo este un alt doctor”, a precizat Dorin Hanu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: