Morega îl vrea pe Cârciumaru preşedinte la UNPR Gorj

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, este tot mai curtat de partide care nu fac parte din Uniunea Social Liberală (USL). Cel care ar fi dispus să-i dea chiar funcția de președinte al UNPR-ului este deputatul Dan Ilie Morega care a spus ieri în conferință de presă că Florin Cârciumaru are de ales între UNPR și PDL la alegerile viitoare. Deputatul PSD, Vasile Popeangă i-a răspuns prompt lui Morega: ”Cârciumaru nu va părăsi PSD-ul indiferent de constrângeri”.

Bătălie acerbă între liderii politici din Gorj acum pe sfârșit de an. Miza bătăliei o reprezintă nimeni altul decât primarul Târgu Jiului, Florin Cârciumaru. Deși președinte al PSD Gorj, Cârciumaru şi voturile pe care acesta le aduce, este din ce în ce mai dorit de adversarii politici. Dan Ilie Morega, președintele UNPR Gorj, a declarat ieri în conferință de presă că l-ar primi oricând în organizația sa pe Cârciumaru. ”Îl aștept pe Cârciumaru cu cel mai mare drag la UNPR, numai să vină. Ar fi dispus să-i cedeze funcţia de preşedinte. Îi dau și funcția de președinte dacă va veni. Oricum primarul Cârciumaru va trebui să aleagă între PDL și UNPR pentru că nu îi va conveni să rămână în continuare în opoziție. Are și el niște proiecte și îi vor trebui bani să le ducă la bun sfârșit”, a declarat Dan Ilie Morega.

Popeangă: Morega este un politician versat

Tot în conferință de presă, deputatul PSD Vasile Popeangă a infirmat zvonurile potrivit cărora primarul Florin Cârciumaru ar avea vreo intenție să părăsească partidul. Popeangă a spus că se apropie an electoral și vom asista la tot felul de afirmații menite să bage zâzanie în USL. ”Morega este un politician versat și trebuie să bage zâzanie în USL”, a declarat Vasile Popeangă. Acesta a adăugat că există constrângeri din partea puterii pentru a-l face pe Cârciumaru să renunțe la PSD. ”Cârciumaru nu va părăsi PSD-ul indiferent de ce constrângeri va avea parte. Speculațiile sunt normale pentru că el este locomotiva partidului și chiar a alianței. Știu că a fost chemat și i s-a spus că dacă nu pleacă nu va primi fonduri să-și termine proiectele”, a declarat Popeangă. 

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: