Morega, lider în sondajele comandate de el

Dan Ilie Morega a dat publicităţii un sondaj comandat de el, în care, evident „cel mai apreciat parlamentar“ este chiar fostul lider al PNL Gorj.

Sondajul lui Morega arată că în cazul unor alegeri la Consiliul Judeţean at obţine 18,9%, în timp ce actualul preşedinte Ion Călinoiu ar mai fi votat de doar 18,1% dintre gorjeni, iar senatorul Toni Greblă îi suflă în ceafă colegului său de partid, cu 17,8%. Pe primul loc în sondajul amintit se află însă fără doar şi poate Florin Cârciumaru, cu peste 22%. Cu vreo 13,7% este cotat şi senatorul Ion Ruşeţ în sondajul lui Morega, liberalii fiind „prezenţi” doar cu Dian Popescu şi numai cu un 3%.

Sondajul prezentat situează în cazul unor alegeri parlamentare PSD pe primul loc, cu circa 38%, PNL fiind însă pe locul doi cu 16,3%, în timp ce democrat-liberalii sunt cotaţi cu 8%, cu un procent mai puţin decât PRM, Partidul Poporului având şi el 5,6%. Tot sondajul lui Morega arată că dintre parlamentari, pe primul loc, cu peste 27%, este ...chiar el. Restul aleşilor au sunt 20% sau chiar sub 10%, în condiţiile în care sondajul lui Morega nu i-a inclus pe Vasile Popeangă şi pe Victor Ponta! Potrivit deputatului sondajul a fost realizat pe 1021 de persoane din Gorj, marja de eroare fiind de 2,1%. 

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: