Morega s-a inclus în sondaj pentru Consiliul Judeţean

Dan Ilie Morega s-a inclus în sondajul pe care îl efectuează Institutul de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, pe care-l conduce. Numele lui Morega figurează printre cei 21 de potenţiali candidaţi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Morega spune că se va decide în legătură cu partidul alături de care va face campanie electorală, după ce va vedea rezultatele sondajului.

Dan Ilie Morega nu s-a decis în ceea ce priveşte oferta făcută de Scarlat Iriza privind o adeziune la PSRO. Asta în condiţiile în care termenul dat de Iriza expiră la sfârşitul acestei luni. „Deocamdată, apele nu sunt aşezate în partide. Atâta timp cât PSRO nu s-a delimitat de PSD, sunt cam în balanţă, cam 50% răspunsul meu e NU. Decizia nu pot să o iau în septembrie pentru că majoritatea liderilor de partid a fost în concediu şi nu a făcut nici un fel de acţiuni de promovare a partidelor şi nici a reprezentanţilor lor. Ori în condiţiile în care nu vezi cu cine ai de a face şi încotro merge partidul, dacă se identifică sau nu cu problemele poporului, nu poţi să iei o decizie”, a declarat Dan Ilie Morega.

Acesta spune că se va decide după ce va vedea rezultatele sondajului de opinie, pe care îl realizează institutul său. „În maxim 10 zile definitivez sondajul de opinie, nu mă interesează faţa cosmetizată, în viaţa mea am preferat să mi se spună lucrul crud despre mine decât o minciună frumoasă. Vreau să văd cum stau în sondajul de opinie publică, cum stau unele partide, iar apoi voi lua o decizie politică. Încă pot să fac lucruri bune pentru oameni, iar asta mă face să intru în politică, dacă nu, îmi văd de treabă. Până nu voi găsi un partid a cărui doctrină să se identifice cu problemele oamenilor, nu voi face parte din nici un partid. Nu am avut nimic de câştigat din politică, nu mi-am promovat copiii în funcţii pe la Bucureşti, aşa cum au făcut alţii. Copiii mei nu au avut funcţii înalte nici la nivelul judeţului, deşi nu se poate discuta de capacitatea lor profesională în domeniile în care lucrează”, spune Morega.

Preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice nu exclude o candidatură la Consiliul Judeţean. „M-am inclus şi pe mine în sondaj pentru Consiliul Judeţean. Am vrut să văd ce credibilitate am pentru funcţia de preşedinte. Pentru această funcţie am inclus în sondaj 21 de potenţiali candidaţi. E un sondaj destul de greoi. Nu exclud o candidatură la Consiliul Judeţean, însă la ora actuală nu am luat o decizie fermă în acest sens”, a menţionat Morega.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: