Moş Crăciun este mai generos cu copiii din Dăneşti

Copiii din comuna Dăneşti primesc, poate, cel mai consistent pachet de sărbători din partea autorităţilor locale. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă administraţia locală oferă cadouri celor mici în cuantum de 70 de lei fiecare, asta în contextul în care în celelalte localităţi media este de 30 de lei însă sunt şi localităţi în care pachetele oferite copiilor nu ajung nici la 15 lei.

Autorităţile locale din Dăneşti nu ţin cont de bani când vine vorba de copiii din comună. Primarul Emilian Rusu le-a promis copiilor că anul acesta vor primi de sărbători un pachet substanţial şi s-a ţinut de cuvânt. Circa 300 de copii de la nivelul comunei vor primi pachetele din partea administraţiei cu ocazia sărbătorilor de iarnă. „Din 2004, de când am venit primar, în fiecare an am acordat şi de fiecare dată am căutat ca aceste cadouri să fie cât mai consistente, ţinând cont că la ţară sunt foarte mulţi copii care provin din familii unde posibilităţile materiale ale părinţilor se rezumă doar în ceea ce le dăm noi. Anul acesta le dăm în cuantum de 70 de lei la fiecare copil în parte. Am aprobarea Consiliului Local, dau şi la copiii celor care lucrează pe raza comunei, la cei ai învăţătorilor, îngrijitorilor”, a declarat Emilian Rusu, primarul comunei Dăneşti.

Edilul a precizat şi ce va conţine un pachet. „ Este o cutie de Chokotoff care este în valoare de 10 lei, o sticlă de Coca Cola, vreo trei ciocolate, fructe, o cutie de bomboane şi alte dulciuri. Toate le-am achiziţionat din Mall”, a mai spus primarul comunei Dăneşti.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: