Moş Nicolae face tombolă la un magazin sătesc

Apropierea sărbătorilor de iarnă este un bun prilej pentru marile companii producătoare de produse mai mult sau mai puţin alimentare precum şi pentru lanţurile de magazine să organizeze tombole sau concursuri prin care clienţii să fie răsplătiţi. Nici patronul unui magazin din comuna Bengeşti-Ciocadia nu a vrut să rămână mai prejos astfel că trei dintre micii săi clienţi vor primi daruri de Moş Nicolae. Şi surprizele nu se opresc aici.

Trei copii din comuna gorjeană Bengeşti-Ciocadia vor primi daruri de Moş Nicolae din partea patronului unui magazin sătesc din localitate. În urmă cu mai bine de două săptămâni acesta a demarat o tombolă la care vor participa toţi copii care vor cumpăra ceva din magazin, indiferent de sumă. “Ne-am gândit să le facem o bucurie de Moş Nicolae şi am organizat această tombolă. Orice copil care cumpără ceva de la noi intră automat în concurs. Numele său este trecut pe un bileţel şi introdus într-o urnă de unde, în seara de 5 decembrie, de Moş Nicolae, vor fi extraşi trei câştigători”, descrie Neluş Marica, patronul magazinului, mecanismul concursului. Regulamentul concursului nu prevede sumă minimă care să fie cheltuită pentru achiziţionarea de produse şi permite un număr nelimitat de “taloane” astfel încât de fiecare dată când un copil cumpără câte ceva numele său este trecut pe un nou bileţel.  “Nu contează dacă produsul pe care îl cumpără copilul costă 10 lei sau 50 de bani. Fiecare participă la concurs. Pot veni şi de mai multe ori pe zi şi de fiecare dată numele lor este trecut pe talon. Chiar ei şi-au dat seama de asta şi în loc să cumpere o singură dată vin de mai multe ori pentru a-şi mări şansele”, afirmă Cornelia Marica, soţia patronului.

Scrisori către Moş Nicolae

Potrivit reprezentanţilor magazinului, copii sunt foarte încântaţi de tombolă şi aşteaptă cu nerăbdare seara de 5 decembrie. “Sunt foarte entuziaşti. Chiar vin la noi cu scrisori către Moş Nicolae în care îşi exprimă ce ar dori să primească”, mai spune Cornelia. Şi ca surpriza să fie totală nimeni nu ştie în ce vor consta premiile. “Pe 5 decembrie i-am invitat pe toţi copiii aici să vadă că totul este corect. Vor fi extrase trei bileţele iar copii al căror nume este trecut pe ele vor primi cadourile. Nu pot spune în ce constau premiile. Este surpriză. Să vedem ce va aduce Moşul”, mai spune Cornelia. Potrivit acesteia, tombola de moş Nicolae a trezit interesul şi celor mari care întreabă dacă nu cumva moşul va organiza şi pentru ei o tombolă la care premiile să fie în bere.

Patronii magazinului se gândesc să continue surprizele pentru cei mici astfel încât şi Moş Crăciun s-ar putea sa ajungă la magazinul din Bengeşti-Ciocadia.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: