Moşoiu: Puturoşii au ajuns politicieni

Primarul liberal din Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, continuă atacurile la adresa colegilor săi de partid. Într-o intervenţie la Radio Infinit, Moşoiu a spus că numai „puturoşii“ au ajuns să conducă judeţul. Acesta este nemulţumit şi de cei pe care PNL i-a promovat în funcţii.

Primarul din Drăguţeşti, Vasile Moşoiu, face noi atacuri la adresa colegilor. Acesta este în continuare supărat pe directorul Minprest, liberalul Gabriel Giorgi, pe care-l acuză de faptul că nu angajează şi oameni din Drăguţeşti. „Mi se pare drept să angajăm şi noi 2-3 oameni la Minprest sau Olservmin, că văd că se angajează doar fotbalişti şi ospătari”, a declarat primarul. 

Acesta spune că nici nu se vede că sunt la putere, iar alegătorii au început să-i reproşeze că nu-i ajută. „Ne-aţi promis marea cu sarea, locuri de muncă şi eşti pus într-o situaţie dificilă. Supărarea nu e a mea, ci a cetăţenilor care ne întreabă de locuri de muncă”, a mai spus primarul.

Liberalul Moşoiu a mai spus că, dacă ar fi fost întrebaţi dacă să-i pună pe funcţii pe actualii directori, nu ar fi fost promovaţi. „Sunt mulţi directori puşi în funcţii datorită voturilor noastre. Pe ei, dacă-i trimiţi pe scara unui bloc, nu atrag 5 votanţi de partea lor. Dacă ne întrebau pe noi, primarii, fiţi convinsă că nu ajungeau acolo“, a mai spus Moşoiu la acelaşi post de radio.  

În final, primarul a tras o concluzie: „Care n-au făcut nimic în viaţă, nu au făcut un gard în viaţa lor, cei mai puturoşi sunt în politică, iar cei de bună credinţă stau pe dreapta“. 

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: