Naţional Rm. Vâlcea – CSM Târgu Jiu se va juca luni

Meciul din etapa a doua al Diviziei A al handbalistelor de la CSM Târgu Jiu a fost programat să se dispute luni, 16 septembrie. Jucătoarele antrenate de Liviu Andrieş se vor deplasa la Vâlcea pentru meciul cu Naţional din localitate, programat luni, cu începere de la ora 13:030, la Sala Energetic.

Meciul echipei de handbal senioare a CSM Târgu Jiu nu se mai joacă sâmbătă, cum era programat iniţial, ci luni, 16 septembrie, de la ora 13:30. Echipa de handbal a clubului primăriei se va deplasa la Vâlcea în etapa a doua, iar pe teren propriu va juca primul meci la finalul săptămânii viitoare. După prima etapă fetele de la senioare sunt pe locul doi în clasament şi speră să obţină o victorie şi în meciul de la Vâlcea.

Pentru acest sezon, antrenorul Liviu Andries spune că echipa nu va avea obiective mari, ci doar acela de a-şi crea o imagine bună, de club serios, fiind posibil ca din iarnă lucrurile să se mai schimbe: „Anul acesta nu avem obiective mari, principalul nostru obiectiv este să ne facem vizibili. Vrem să arătăm că suntem un club serios care respectă promisiunile făcute către jucătoare şi care vrea să crească şi să promoveze pe viitor. Am fost invizibili până acum, abia acum ne facem văzuţi şi deja începe să se vorbească frumos despre CSM Târgu Jiu.  Din iarnă lucrurile se mai pot schimba, în funcţie de ce rezultate vom avea şi în funcţie de ce se va stabili la nivelul Consiliului Local şi în funcţie de bugetul pe care îl va aloca primăria”.

Pentru momentul actual antrenorul handbaliştelor va miza pe acelaşi lot din care fac parte: Alina Ciuchiatu, Bianca Chiriţă, Bianca Stanca, Ramona Călin, Andreea Olariu, Ana Diaconescu, Nicoleta Burchel, Valentina Toader, Marina Dumanska, Mădălina Olariu, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză şi Saşa Zholobovyca.

Andrieş a precizat că nu se vor mai aduce întăriri pentru lot deoarece bugetul nu mai permite, cel puţin până în iarnă: „Nu putem să mai aducem întăriri pentru că nu ne-ar permite nici bugetul actual şi cu aceste fete vom juca până în iarnă, iar atunci vom vedea ce facem, în funcţie şi de ce se întâmplă şi la celelalte echipe şi ce se întâmplă la noi la echipă, atunci vom vedea dacă ne putem propune obiective mai îndrăzneţe. Momentan bugetul nu ne permite mai mult, a fost un buget conceput strict pentru o echipă de Divizia A, o echipă de fete care au finalizat junioratul”.

CSM Târgu Jiu are acum la senioare o echipă foarte tânără de jucătoare care au între 19 şi 23 de ani.

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: