Nelu Pavel are încă un dosar penal

Nelu Pavel şi-a petrecut Crăciunul mai mult pe la Poliţie decât pe acasă, după ce fiica sa cea mică a plecat de la domiciliu pentru a fi alături de iubitul ei. Liderul rromilor s-a plâns că fata i-a fost răpită, deşi lucrurile nu stau deloc aşa, acesta încheind anul aşa cum l-a început, cu un nou dosar penal.

Liderul Partidei Rromilor din Gorj, care este şi consilier judeţean PSD, a sesizat la Poliţie dispariţia fiicei sale chiar în ziua de Crăciun. Pavel le-a stricat liniştea de sărbători multor poliţişti din judeţ, mai ales că nu s-a dus singur să depună plângerea, ci cu vreo 30 de "prieteni", cu care dorea să ajungă la "răpitori" pentru a le incendia locuinţele. "Poliţia nu face nimic. Fata mea e minoră, a fost răpită de acasă, eu am fost la Poliţie şi nu se face nimic. Nu ştiu cum o voi recupera de acolo, cred că mă voi duce cu prieteni de-ai mei şi le voi da foc la casă celor care au răpit-o pentru că altă soluţie nu văd", declara, nervos, Nelu Pavel. Ulterior, acesta a fost chemat în sediul Poliţiei, împreună cu prietenii săi, amprentat şi "liniştit" oarecum în privinţa faptului că oamenii legii "îşi fac treaba".

Fiica liderului rromilor din Gorj are 17 ani şi, după cum au aflat oamenii legii, aceasta a plecat la Bengeşti-Ciocadia, unde are un iubit cu care vrea să se căsătorească. De fapt, în Ajun de Crăciun, Pavel a fost vizitat acasă la el, la Târgu Jiu, de posibilii viitori "cuscri", care i-au peţit-o pe Cristina, deşi el nu a vrut sub nicio formă să o dea pe fată să se mărite. De aici a izbucnit şi conflictul, mai ales că minora pare să fie îndrăgostită de viitorul ei soţ, în ciuda opoziţiei tatălui. Ea a fost identificată de poliţişti, aceştia asigurându-se că fata lui Pavel nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Anchetat pentru violare de domiciliu

Victimă sau nu a vreunei infracţiuni, Cristina şi-a "ajutat" tatăl să mai aibă un dosar la Poliţie pe numele său, Pavel mergând la Bengeşti Ciocadia pentru a da foc locuinţei "cuscrilor". Însoţit de vreo 10 rromi, prieteni de-ai săi, Pavel n-a mai apucat să folosească bricheta pentru că, după ce a intrat în gospodăria "cuscrilor" a dat peste poliţiştii care deja îi audiau pe aceştia cu privire la aşa zisa răpire reclamată de liderul etniei. În consecinţă, Nelu Pavel este acum anchetat pentru violare de domiciliu, o acuzaţie pe care posibilii cuscri şi-o pot retrage, mai ales dacă ajung la o învoială cu consilierul judeţean care mai este student, din toamnă, şi la drept.

În toamnă, consilierul judeţean şi-a căsătorit fata cea mare, Nelu Pavel spunând de fiecare dată că îşi va mărita ambele fete doar după ce acestea vor deveni majore. El s-a opus şi acum căsătoriei Cristinei, spunând că doar după ce va împlini fata 18 ani îşi va da acceptul, asta însemnând anul viitor. Pavel încheie anul aşa cum l-a început, cu un dosar penal, pe 5 ianuarie, de ziua sa de naştere, el fiind la un pas de a fi reţinut alături de alţi lideri ai etniei pentru că au determinat nişte martori într-un proces să-şi schimbe declaraţiile astfel încât câţiva rromi aflaţi după gratii să fie eliberaţi. Planurile acestora au fost dejucate de poliţişti, care au mai confiscat atunci şi "răsplata" de 20.000 de lei care urma să ajungă la martorii mincinoşi, Pavel primind în cele din urmă o amendă administrativă de 1000 de lei. Acum, după ce poliţiştii i-au găsit fiica "răpită", el nu a mai răspuns nici la telefon şi nici nu a mai comentat situaţia în care se află.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: