Noua organigramă a CEO, în vigoare de la 1 martie

Noua organigramă a Complexului Energetic Oltenia (CEO) nu mai conţine funcţiile deţinute de liberali la unele dintre exploatările miniere din judeţ. Surse din interiorul companiei spun că noua organigramă va fi valabilă de la 1 martie, însă purtătorul de cuvânt al CEO Elena Zamfir nu a putut fi contactată telefonic pentru a infirma sau confirma această informaţie. 

Şedinţele Consiliului de Supraveghere şi Directoratului vor avea loc pe 28 februarie, când va fi aprobat şi contractul de management al lui Laurenţiu Ciurel.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă este posibilă aprobarea reducerii numărului de exploatări miniere. Astfel, ar putea rămâne doar EMC Motru, condusă de Vasile Râbu şi EMC Rovinari unde director este Daniel Antonie. Toate celelalte, Roşia- Peşteana, Jilţ şi Berbeşti ar dispărea. Interesant este că cel puţin două dintre acestea, Jilţ şi Roşia, sunt conduse de liberali, Cosmin Ceauşescu şi Alexandru Braia.  

Directorul Cosmin Ceauşescu a declarat ieri că nu ştie despre această intenţie a conducerii companiei. „Nu pot să vă spun nimic. Nu comentez. Eu ieri am venit din concediu, nu ştiu nimic“, a spus Ceauşescu. Aceeaşi declaraţie a avut-o şi directorul de la EMC Roşia-Peşteana, Alexandru Braia. 

Liderul PNL Gorj, senatorul Dian Popescu, a declarat că nu a văzut noua organigramă şi nu ştie dacă cei doi colegi vor dispărea din ecuaţie. „Am auzit despre o nouă organigramă, dar eu nu am primit-o, nu ştiu să fie ceva oficial. Iar cei doi sunt ingineri, au un loc de muncă în companie“, a declarat Dian Popescu.

Aceleaşi surse mai spun că din actuala organigramă vor dispărea posturile de director adjunct de la divizii.

CONDUCERE

CE Oltenia este condusă de Adunarea Generală a Acţionarilor, Consiliul de Supraveghere, Directorat şi director general. Actuala organigramă prevede patru divizii, opt direcţii, şapte departamente, un compartiment de securitate şi două birouri, unul de audit şi altul de control.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: