Noul Directorat al CE Oltenia, validat în 15 octombrie

Candidaţii pentru noul Directorat din cadrul CE Oltenia au susţinut zilele trecute ultimul interviu. Actualul director al Diviziei Energetice din cadrul companiei, Aurel Medinţu, a fost examinat ieri în Capitală. Acesta a fost asigurat de cei care l-au intervievat că va afla dacă va rămâne pe post abia la mijlocul lunii viitoare.

A rămas mai puţin de o lună până ce candidaţii la posturile de directori în cadrul CE Oltenia vor afla dacă vor face parte din noul Directorat al companiei. Este şi cazul şefului Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, care ieri a susţinut ultimul interviu în cadrul concursului organizat de firma de recrutare Quest Advisors. „Eu nu ştiu ce au făcut ceilalţi, ştiu ce am făcut eu. Azi (n.red. 17 septembrie) am fost programat la interviu la Bucureşti. Pentru mine nu a fost dificil, pentru că eu cunosc meserie şi am spus lucruri din meseria mea. Iar dacă nu cunosc meseria mea, nu trebuia să mă prezint”, a spus directorul Aurel Medinţu. 

Şeful Diviziei Energetice a mai spus că cei care l-au examinat i-au spus că nu va mai exista o altă testare şi că va afla dacă a promovat concursul la mijlocul lunii viitoare. „Din ce mi-au spus cei de acolo, au fost 4 persoane, iar în jurul datei de 15 octombrie vor da rezultatul final. Au spus că nu va mai urma nicio altă probă” , a precizat Medinţu.

Pe lista scurtă a candidaţilor pentru cele posturile de directori pe cele 4 divizii ale CE Oltenia (Divizia Energetică, Divizia Minieră, Divizia Strategii Dezvoltare şi Divizia Financiară) au rămas câte cinci candidaţi, unii dintre ieri străini.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: