Nu a reuşit s-o violeze, dar a tâlhărit-o!

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari  au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr în vârstă de 28 de ani, suspectat de comiterea infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de viol.

În data de 26.09.2013, orele 01:11, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană necunoscută prin exercitare de acte de violenţă, a deposedat-o pe soţia sa, în vârstă de 38 ani, de o geantă, în care avea acte personale şi o sumă de bani, în timp ce aceasta intra în scara blocului în care locuieşte, din oraşul Rovinari.

Urmare a cercetărilor efectuate şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat la scurt timp un suspect al infracţiunii de tâlhărie, un tânăr în vârstă de 28 ani, din comuna Negomir.

Extinzând cercetările, s-a stabilit faptul că iniţial suspectul ar fi încercat să întreţină raport sexual cu partea vătămată, prin constrângerea acesteia. Întrucât nu a reuşit acest lucru, suspectul a deposedat-o pe victimă, prin întrebuinţarea de violenţe, de geanta pe care o avea asupra sa.

În baza probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut pe suspectul de 28 de ani, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie şi tentativă la infracţiunea de viol.

În cursul acestei zile suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: