Nu a votat şi a pierdut un scuter

Nu au votat şi pierd premiile. Este cazul unor locuitori din Turceni, care au participat la tombola din 25 iunie. Acum, când ar trebui acordate premiile, numai o parte din norocoşi s-au dus să le ridice pentru că restul nu pot demonstra că au votat. În această situaţie este şi cea care a câştigat marele premiu, un scuter.

Pentru a motiva cetăţenii să meargă la vot, autorităţile din Turceni au organizat o tombolă. Pentru că nu a fost posibil ca extragerea câştigătorilor să se facă în ziua alegerilor, norocoşii au fost desemnaţi pe 25 iunie. A fost afişată lista cu cei care au câştigate produse electrocasnice, telefoane, laptop-uri şi chiar marele premiu constând într-un scuter, însă puţini au fost să-şi ridice produsele. Termenul limită este 15 iulie. „Noi am făcut tombola pe 25 iunie la Casa de Cultură în prezenţa a 100 de persoane. Copiii au fost cei care au extras câştigătorii. Noi i-am afişat şi acum îi aşteptăm să-şi ridice premiile. Trebui să facă dovadă că au votat, iar premiile constau în telefoane electrocasnice, laptop-uri şi marele premiu este un scuter”, a declarat primarul Dumitru Gâlceavă. 

O parte din cei extraşi la tombola din 25 iunie nu au fost să-şi ridice premiile pentru că nu pot dovedi că au votat. „O parte din cei care au fost extraşi nu au venit să-şi ridice premiile pentru că nu pot demonstra că au votat, iar la noi asta a fost în regulament tocmai pentru a-i motiva să-şi exercite dreptul la vot. Am înţeles că şi cea care a câştigat marele premiu este în aceeaşi situaţie”, a mai spus Gâlceavă.

Cei care au avut noroc, dar nu s-au dus la vot, pierd premiile, acestea rămânând în custodia autorităţilor locale.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: