Nu doar Steaua îl vrea pe Anton!

Steaua şi-a propus să-l transfere în iarnă pe Anton, asta în cazul în care căpitanul Bourceanu va pleca. Mijlocaşul pandurilor este însă monitorizat şi de Fiorentina, echipa care a bătut Pandurii de două ori în acest sezon de Europa Leeague.

Paul Anton pare să fie pandurul cu cea mai mare căutare în acest moment. Gorjenii vor da o lovitură puternică dacă îl vând pe Anton. L-au luat gratis de la Gloria Bistriţa iar acum costă cel puţin 1.200.000 de euro.

Anton, dorit în Serie A ?

Anton a fost cerut cu insistenţă de Grigoraş la Tg-Jiu şi după aproape un an de negocieri mijlocaşul a ajuns până la urmă gratis la Pandurii. Grigoraş nu a mai apucat însă să-l antreneze pe Anton pentru că a plecat şi în locul lui a venit Pustai. Anton a fost o piesă de rezistenţă în angrenajul pandurilor în 2013. A jucat constant bine, nu s-a accidentat şi a pus umărul la marile performanţe din acest an, titlul de vicecampioni şi calificarea în grupele Europa League. Mai întâi a apărut ipoteza că Steaua l-ar vrea pe mijlocaşul defensiv de 22 de ani în cazul în care Bourceanu ar pleca la Fiorentina. Mai nou însă, se pare că Anton ar fi jucătorul dorit de Fiorentina şi nu Bourceanu! Anton i-a impresionat pe italieni în meciurile directe din Grupa E în ciuda faptului că Pandurii a luat de două ori bătaie de la trupa lui Montella, 0-3 şi 1-2. „L-au urmărit mai mult timp pe Anton, au numai laude la adresa lui. El este pe lista italienilor, nu Bourceanu. Un scouter l-a văzut în mai multe meciuri”, a spus ieri fostul antrenor al Stelei, Massimo Pedrazzini.

7,7 – recuperări pe meci reuşeşte Anton, capitol la care îi bate şi pe Bourceanu şi pe Pintilii. Anton are 4 goluri în 26 de meciuri la Pandurii

Suma de transfer – dacă Fiorentina va întreba de Anton, pandurii vor solicita în jur de 2 milioane de euro, dar s-ar mulţumi probabil şi cu 1,5 milioane, suma pentru care l-au dat pe Maxim la Stuttgart. În cazul Stelei e greu de crezut că oferta va depăşi 1 milion de euro şi un eventual procent de 20-25% dintr-o eventuală revânzare

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: