O bătrână, lovită şi tâlhărită de o minoră

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Comunale Mătăsari au reţinut o minoră în vârstă de 17 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj, suspectată de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 La data de 7 noiembrie 2010, orele 01:35, poliţiştii Postului de Poliţie Dragoteşti erau sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa părţii vătămate Domnica G., de 67 ani, din localitate şi, după ce a agresat-o, i-a sustras un lănţişor din aur pe care îl purta la gât, precum şi un telefon mobil, iar ulterior a fugit.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul poliţiei Comunale Mătăsari au stabilit că suspectă de comiterea infracţiunii este minora N.N., de 17 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj.

Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au recuperat telefonul mobil şi încărcătorul, suspecta valorificând lănţişorul din aur pa raza municipiului Tg-Jiu.

Având în vedere probatoriul administrat, la data de 29 decembrie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea suspectei pe bază de ordonanţă şi au introdus-o în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 30.12.2010, să o prezinte cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectei şi recuperării prejudiciului.

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: