Operaţiune de anvergură pentru prinderea unor hoţi

La scurt timp de la comiterea unei tâlhării, poliţiştii gorjeni, instituind acţiunea „Năvodul” pe arterele de circulaţie din judeţ, au identificat autoturismul cu care se deplasau suspecţii. Aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă.

În ziua de 07.01.2010, în jurul orelor 14:18, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către C. Luminiţa, administrator al unei societăţi comerciale, situate în zona Piaţa 9 Mai, cu privire la faptul că un bărbat, profitând de faptul că alte persoane care îl însoţeau, au distras atenţia vânzătoarei, a sustras de pe tejghea, o cutie în care se afla suma de 1.000 lei, bani proveniţi din încasări şi au părăsit zona cu un autoturism, posibil taxi, înmatriculat în judeţul Caraş-Severin.

Imediat de la primirea apelului, la nivelul întregului judeţ a fost declanşată acţiunea „Năvodul”, în sensul că, pe arterele rutiere din judeţ, au fost instituite filtre în vederea identificării autoturismului cu care se deplasau suspecţii.După aproximativ o jumătate de oră, autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost oprit în trafic de poliţişti pe raza comunei Bîlteni. Suspecţii, cinci la număr, identificaţi în persoana numiţilor: P. Marius, de 27 ani, D. Mihai, de 31 ani, M.N. Claudiu, de 25 ani, N. Ramona, de 23 ani şi minora C. R., de 17 ani, toţi din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Tg. Jiu în vederea continuării cercetărilor.Din probatoriul administrat în cauză s-a mai stabilit că aceştia, după sustragerea sumei de bani, pentru a-şi asigura scăparea, înainte de a părăsi locul faptei cu autoturismul, au exercitat acte de violenţă asupra uneia dintre vânzătoare. Poliţiştii au recuperat suma de bani sustrasă, restituind-o administratorului. Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar astăzi, 8 ianuarie a.c., vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: