Opt bărbaţi în arest, după o bătaie la beţie

Opt săteni din Bolboşi au fost duşi în arestul poliţiei, după ce s-au bătut azi-noapte, băuţi fiind. Aceştia şi-au spart capetele cu ştacheţii de la un gard. Cei opt vor fi prezentaţi Parchetului Motru cu propunere de arestare preventivă.

În data de 21.12.2010, la orele 00:53, poliţiştii Postului de Poliţie Bolboşi au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că într-un bar din satul Bolboşi, mai mulţi tineri au fost implicaţi într-un scandal pe parcursul căruia s-au agresat fizic, au distrus mai multe bunuri din incinta localului, după care au fugit de la faţa locului.

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale, Poliţiei Comunale Mătăsari, criminalişti şi luptători S.I.R. .

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că Daniel Ş.M., de 18 ani, Eugen O., de 21 ani şi Victor V., de 30 ani, s-au deplasat la barul respectiv, iar aici s-au agresat fizic cu Emilian B., de 35 ani,  Constantin B., de 32 ani, Gheorghe S., de 32 ani, Nicolae B., de 37 ani şi Petre S., de 43 ani, toţi din comuna Bolboşi, judeţul Gorj.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că în timpul altercaţiei fizice produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice, suspecţii s-au folosit obiecte din lemn şi au distrus mai multe mese şi bunuri, valoarea prejudiciului fiind estimată de către administratorul barului, la suma de 2.000 lei.

Suspecţii au fost identificaţi şi reţinuţi la scurt timp de la sesizare, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. O altă persoană implicată în scandal, care se sustrage cercetărilor, este căutată în prezent de poliţişti.

În urma probatoriului administrat, având în vedere pericolul public al faptelor comise, poliţiştii au emis pe numele suspecţilor implicaţi în scandal, ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 22 decembrie a.c., suspecţii vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „distrugere”, „lovire sau alte violenţe”, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor suspecte.                                                   

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: