Opt divorţuri la Primăria Târgu Jiu

Un număr de 8 cupluri din Târgu Jiu şi-au manifestat intenţia de a divorţa la primărie. Toate familiile nu au copii minori, iar soţii par hotărâţi cu privire la desfacerea căsătoriilor. Până în prezent, ofiţerul stării civile nu a pronunţat nici un divorţ deoarece nu a expirat termenul de 30 de zile atribuit cuplurilor pentru a se răzgândi. Taxa de divorţ percepută de municipalitate este de 100 de lei. (D.M.) 

Pe scurt:

Colocviile „Portal Măiastra”, la CNTV

Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” găzduieşte mâine, 17 februarie, începând cu ora 16.00, colocviile revistei „Portal Măiastra”. Având ca generic scriitorii gorjeni, membri ai Uniunii Scriitorilor Români, la manifestare vor participa poeţi, prozatori, care vor prezenta creaţii proprii precum şi iniţiative culturale. „Portal Măiastra” este o revistă culturală ajunsă deja la cel de-al şaselea an de existenţă. (C.S)

Monografia Elvirei Godeanu, de Ion Cepoi

Directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorjeneşti scrie în prezent o monografie închinată actriţei Elvira Godeanu. Cartea va fi lansată în luna mai, cu ocazia Zilelor „Elvira Godeanu”. (C.S) 

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: