Pandurii au ajuns pe locul al doilea în clasament

Pandurii au ajuns la zece etape consecutive fără înfrângere după scorul de 2-1 cu FC Voluntari, elevii lui Edi Iordănescu ajungând pe locul 2 cu 30 de puncte. Mihai Răduţ şi Ioan Hora sunt cei care au marcat pentru Pandurii.

Pandurii au reuşit, în ultimele zece etape, şase victorii şi patru egaluri. Chiar şi aşa, Edi Iordănescu spune că Pandurii are ca obiectiv calificarea în play-off.  "Am acumulat puncte importante şi putem să acumulăm în continuare. Avem timp suficient, mai sunt multe jocuri. Chiar dacă pe jucători îi mai ia valul şi fac declaraţii despre titlu, despre obiective măreţe, o fac din entuziasm, din dorinţă. Au valoare, însă noi suntem o echipă în formare, avem nişte etape de parcurs, pe care nu putem să le ardem", a declarat Edi Iordănescu.

Ioan Hora a marcat golul victoriei cu FC Voluntari şi a ajuns la 9 reuşite în acest sezon, fiind golgheterul Ligii 1. El recunoaşte că se gândeşte şi la echipa naţională. ”Nu neapărat că mă aştept, dar sper ca selecţionerul sau selecţionerii să ia decizia cea mai bună. Şi, dacă voi fi convocat, atunci voi accepta cu mândrie. Avem jucători de valoare care au demonstrat în sezonul acesta că pot ajuta România", a explicat Hora.

Pandurii va întâlni pe 6 noiembrie formaţia CSMS Iaşi, iar Hora speră să facă un meci bun la Iaşi.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: