Pandurii au dat 11 goluri în trei meciuri

Pandurii nu visează cu ochii deschişi după startul excelent de sezon. Gorjenii au 9 puncte din 9 posibile la capătul a trei victorii de senzaţie cu Cluj, Mediaş şi Ceahlăul. Grigoraş cere răbdare.

Pandurii au dat 11 goluri în 3 meciuri. În urmă cu 3 sezoane marcau de 19 ori într-un întreg campionat şi de 5 ori în retur. Grigoraş e artizanul renaşterii.

Grigoraş rămâne realist

Petre Grigoraş are parte de un debut de sezon în care laudele nu mai contenesc. Pandurii săi se menţin pe primul loc şi după cea de-a treia victorie a sezonului şi nu dau semne că ar slăbi ritmul. Din ce în ce mai mulţi oameni de fotbal îi văd pe gorjeni favoriţi la un loc de cupe europene şi asta în ciuda faptului că sezonul e abia la început. Grigoraş se fereşte să tragă concluzii prea devreme. „Sunt doar trei etape, nu trebuie să fim entuziasmaţi, să zicem că mergem la Vaslui și trebuie să batem. Ce va fi, vom vorbi după 10-12 etape, după turul campionatului. Atunci poţi să-ți dai seama cam unde te situezi vis-a-vis de celelalte combatante, ce șanse ai sau nu ai și atunci poți să stabilești un obiectiv. Acum avem obiectiv să menţinem ritmul de joc și dacă se poate și rezultatele, ar fi fantastic”, spune Grigoraş care va da primul test extrem de dificil etapa viitoare la Vaslui.        

„Suntem pe primul loc, deocamdată, cred, meritat datorită jocului prestat în primele trei etape. E prematur să vorbim de Europa. Au trecut 3 etape, nu 33. Trebuie să fim optimişti totuşi, să avem încredere și să tratăm serios fiecare partidă pentru a câştiga”, avertizează Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: