Pandurii au o ofertă de 500 000 de euro pentru Nistor

Ofertele din străinătate pentru mijlocaşul pandurilor, Dan Nistor, întârzie să apară şi pentru că nici Steaua şi nici Malaga nu au mai demarat negocierile pentru jucătorul de la Pandurii, gorjenii sunt tentaţi să îl lase pe Nistor în Gruia în viitorul sezon. 500 000 de euro şi trei jucători ar dori să ofere fosta campioană pentru a-l aduce la Cluj pe Nistor, jucător care a marcat şase goluri în acest sezon în cele 32 de partide jucate pentru Pandurii.

Conform ProSport, preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a început discuţiile cu Marin Condescu pentru mijlocaşul de 25 de ani. “Condiţiile unei mutări sunt mai mult decât avantajoase. Paszkany plăteşte 500.000 de euro pentru jucător şi e dispusă să renunţe şi la trei jucători, fie definitiv, fie sub formă de împrumut. Fotbaliştii ceruţi de Pandurii în schimbul lui Nistor sunt Ioan Hora, Viorel Nicoară şi Liviu Ganea”, se specifică în sursa citată. 

La plecarea în vacanţă internaţionalul de 25 de ani a precizat că pentru el este o prioritate perfectarea unui transfer în străinătate.


Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: