Pandurii au planuri mari pe final de an

Pustai şi compania vor să încheie în forţă 2013. Locul 3 în campionat, calificarea în semifinalele Cupei României şi 3 puncte cu Pacos Ferreira în Europa League sunt obiectivele gorjenilor în acest final de an.

Pandurii încearcă să nu se lase afectaţi de scandalurile din afara terenului şi să se concentreze pe obiectivele propuse în acest final de 2013.

Se bat pentru Cupă...dar şi pentru campionat ?

În ciuda participării de lungă durată din Europa League acolo unde au disputat deja 10 meciuri şi mai au de jucat două, pandurii au făcut faţă şi în Liga 1 dar şi în Cupa României. În competiţia internă, Eric şi compania sunt pe locul 4, dar ţin aproape de Steaua, Petrolul şi Astra. Gorjenii au acumulat 26 de puncte din 14 meciuri, cu 3 mai puţin decât liderul Steaua care are însă 3 restanţe de jucat. În Cupă, trupa lui Pustai a eliminat două echipe mici, Farul Constanţa şi Ripensia Timişoara, şi a ajuns în sferturi acolo unde se va bate cu Dinamo la Bucureşti peste 3 săptămâni. „În campionat vrem să mai acumulăm puncte în acest final de tur pentru a termina pe o poziţie europeană iar în Cupa României să încheiem anul cu o calificare în semifinale. La anul în luna mai vrem să jucăm finala şi, de ce nu, să aducem un prim trofeu la Tg-Jiu”, anunţă Pîrvulescu obiectivele pentru finalul de an.

„Am pierdut câteva jocuri, puncte importante pe teren propriu, cu Vaslui şi Gaz Metan, dacă câştigam aceste meciuri, cred că eram la luptă cu Steaua. Ne va fi foarte greu în continuare, nu o să cedăm, am demonstrat că putem juca cu adversari mari din Europa. De ce să nu ne putem bate cu Steaua?”

Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: