Pandurii au resuscitat campioana

Intraţi în „moarte clinică” după 4 etape fără victorie, gălăţenii lui Dorinel Munteanu au fost resuscitaţi chiar de pandurii. Dubla lui Didi i-a urcat pe oţelari pe locul 6, loc pe care pandurii au şanse mici să-l mai atingă. Urmează dubla de foc cu Vaslui şi Rapid.

Deşi au condus cu 1-0 prin golul lui Maxim, pandurii au luat bătaie la Galaţi după dubla lui Didi. Gorjenii au acum a treia şansa la ocuparea locului 6.

Dorinel l-a învins pe Grigoraş

Duelul dintre fostul şi actualul tehnician de la Oţelul a fost câştigat de mai tinerelul Dorinel Munteanu. Şi asta pentru că Dorinel l-a avut pe Didi, atacantul brazilian care dă clasă multor vârfuri prăfuite de prin liga 1. Didi a avut două execuţii superbe în ultimele 5 minute ale prime reprize şi a reuşit astfel să anuleze golul lui Maxim din debutul partidei. „Puteam obţine mai mult, gazdele au fost însă pragmatice. Deşi am încercat să ne luăm măsuri speciale, ei au reuşit să marcheze din nou din fază fixă şi cred că dacă am fi intrat la pauză în avantaj nu am fi pierdut acest joc. Pentru că i-am resuscitat astăzi, gălăţenii cred că ar trebui să mă treacă şi pe mine la primă. Sunt bucuros că am fost primit cu căldură de suporterii gălăţeni”, a declarat Grigoraş, cel care a condus de pe bancă Oţelul între 2006 şi 2009. „Ştiam că avem în faţă un adversar puternic, iar noi veneam după patru meciuri fără victorie. De asta şi partida am început-o mai greu. Jucătorii au dat dovadă de determinare şi au reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză. E important că am depăşit acest blocaj, dar şansele de a prinde un loc pentru cupele europene sunt foarte mici”, a spus şi învingătorul duelului, Dorinel Munteanu.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: