Pandurii, duel cu Concordia Chiajna

Pandurii nu a ţinut ieri conferinţa de presă obligatorie înainte de meci, astfel că nu se cunoaşte starea şi obiectivul echipei înainte de partida cu Concordia Chiajna, jucată în deplasare. Jucătorii de la Pandurii au rămas la Bucureşti după meciul cu Petrolul, spun surse, evitând câteva ore de drum, pe care să le folosească pentru pregătire.

Edi Iordănescu nu a apărut miercuri în faţa jurnaliştilor, aşa cum se obişnuieşte la cluburile din Liga I, înainte de meci. Cert este că Concordia Chiajna este o echipă care trece prin greutăţi, fiind aproape fără antrenor. Marius Baciu ar fi fost obligat să accepte rezilierea contractului. dat fiind că echipa nu are nicio victorie.  

Se vehicula deja numele noului antrenor Cornel Ţălnar. Acesta ar fi aşteptat patru ore sa semneze contractul, dar tot Baciu a rămas antrenor. Cel puţin la etapa cu Pandurii. Baciu a fost demis pentru câteva ore, dar n-a vrut sa semneze rezilierea contractului si va sta pe banca cu Pandurii. "Rămân la echipa, deocamdată, avem contract şi normal ca rămân la echipa", spune Marius Baciu.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: