Pandurii inventează „preluarea jucătorilor în custodie“

Pandurii revoluţionează fotbalul şi aduc în peisajul Ligii I „preluarea de jucători în custodie”. În cazul în care echipa nu va fi programată azi pentru meciul cu Dinamo, Marin Condescu are deja o altă soluţie, aceea de a da jucătorii unor cluburi de încredere după ce aceştia vor deveni liberi de contract. Steaua şi Craiova s-au dovedit a fi cooperative în acest sens şi vor să ţină jucătorii până când Pandurii îşi rezolvă problemele.

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat aseară la GSP Tv că vrea să dea jucătorii în custodie la cluburile Steaua şi Craiova. „Avem jucători tineri, care trebuie să joace, unii dintre ei fiind în atenţia loturilor de tineret. Am vorbit cu cei de la Steaua şi Universitatea Craiova pentru a le da în custodie jucătorii până în vară. Oricum, le dăm asigurări că nu le vom umbla la contract. Doar cu aceste echipe am ajuns la o înţelegere în acest sens, ei fiind de acord ca jucătorii să vină înapoi, în vară, fără niciun fel de probleme. În plus, nu am vrut nici să-i împrăştii pe jucători în 10 zări. Jucătorii devin liberi de contract după şi atunci vom putea sa-i dăm la ce echipă vrem. Vom vedea ce vom face şi cu antrenorii pentru că singura problemă nerezolvată e cea cu echipa tehnică”.

Condescu a mai precizat că era necesară o a doua variantă de rezervă pentru cazul în care echipa sa va fi retrogradată: „Cine nu are şi a doua variantă e dobitoc! Există acest plan B ca jucătorii să fie transferaţi la Steaua şi Universitatea Craiova pentru ca ei să nu se plafoneze la Pandurii. Sunt singurele echipe care au garantat că atunci când vom câştiga cazul ne vor da jucătorii înapoi sunt Steaua şi Craiova. Steaua nu va transfera jucători fără voia noastră, ne va cere nouă acordul”.  În aceeaşi emisiune Gigi Becali a recunoscut că a discutat această problemă şi este de acord să ia jucătorii: „Domnul Condescu mi-a spus că vrea să rupă pisica odată şi vrea să fie el cel sacrificat. Dacă a decis aşa eu nu mă pot opune şi vreau să-l ajut. Voi prelua jucătorii în custodie”. La finalul emisiunii Becali a lăsat să se înţeleagă că va da banii celor de la Pandurii azi dacă va mai fi nevoie de aceştia pentru a nu se ajunge la retrogradarea celor de la Pandurii.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: