Pandurii învinsă de Dinamo, antrenorul eliminat

Pandurii Târgu Jiu a pierdut, din nou, disputa cu Dinamo! Antrenorul gorjenilor, Edward Iordănescu, a contestat arbitrajul şi a fost trimis în tribune. Dinamo a ajuns astfel la 40 de puncte, peste Pandurii.

Dinamo şi Pandurii s-au întâlnit pentru a şaptea oară anul acesta. Essombe a deschis scorul în Ştefan cel Mare, în minutul 39. Pandurii a replicat târziu, în minutul 62, când Valentin Munteanu a egalat din pasa lui Mihai Răduţ. Totul s-a terminat în prelungiri, când Puljic a înscris, cu capul, după o centrare a lui Palic. Iordănescu a protestat şi a fost trimis în tribune. Şi jucătorul pandurilor, Droppa a fost eliminat pentru fault şi ratează meciul cu Astra.

Iordănescu: Nu putem lupta cu arbitrajul

La finalul partidei, Iordănescu a spus că arbitrul a rupt echilibrul întâlnirii. Iordănescu este la a treia eliminare în acest campionat. Prima dată tot cu Dinamo, într-un meci încheiat cu scorul de 2-2, după care a urmat eliminarea de la Iaşi. ”Este frustrant pentru că în tur am fost egalaţi în minutul 90+4, după o fază discutabilă clar, acum s-a rupt echilibrul iar într-o fază discutabilă şi încerc să fiu obiectiv şi echilibrat, să mă concentrez pe greşelile pe care le-am făcut de joc, pe ce trebuie corectat. Inevitabil te gândeşti la modul cum s-a rupt echilibrul. Suntem o echipă mică, de provincie, dar cu personalitate şi nu întâmplător am ajuns aici. Suntem conştienţi că nu suntem pregătiţi să ne luptăm pentru titlu, aşa cum credeau mulţi, dar n-avem forţa de a ne lupta nici cu anumite maniere de arbitraj”, a declarat Iordănescu. ”Jucătorii se uită la mine în gol pentru că simt că nu avem forţa din niciun punct de vedere să ne luptăm”, a adăugat Iordănescu la Digi Sport. 

Mircea Rednic, antrenorul Dinamo, a părut că îi compătimeşte pe panduri, care nu au noroc să câştige cu echipa sa. ”Chiar mă bucur pentru că am câştigat cu o echipă foarte bună de la noi din campionat. O victorie meritată, cu ocazii de ambele părţi. Îmi pare rău pentru Edi şi-mi pare rău pentru ei ca echipă, pentru că şi în Cupă tot aşa am câştigat în ultimul minut. Noi suntem pregătiţi mereu să jucăm până când arbitrul fluieră finalul meciului. Chiar am fost inspirat cu introducerea lui Puljic”, a spus Mircea Rednic.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: