Pandurii, la un pas de a fi umiliţi de Triumf Bârca

Pandurii a fost la un pas de a se face de râs în faţa a sute de spectatori la meciul disputat cu echipa de liga a treia, Triumf Bârca. Scorul a fost de 1-0 pentru Pandurii, golul fiind înscris de Daniel Ghindeanu.

Din patru jucători testaţi de Cârţu, doar unul a mai rămas la Târgu-Jiu după acest meci, golgheterul vâlcenilor, Enache Câju, putând fi o soluţie de viitor pentru Pandurii.

„Câju a făcut o imagine bună“

Cârţu a trimis pe teren jucători ce au evoluat mai puţin la Piatra Neamţ, folosind titulari doar pe posturile pe care nu avea alte soluţii, în poartă şi pe linia fund. Pe teren s-au aflat şi jucători în probe la echipa gorjeană.

Titularii din ultima etapă s-au antrenat separat pe terenul de joc sub comanda secunzilor, în timp ce Cârţu s-a agitat continuu pe banca de rezerve bătându-şi capul cu rezervele şi jucătorii veniţi la probe. Scopul principal al testului era să-i vadă la lucru pe fundaşii Bozga şi Dikaba şi atacanţii Câju şi Lopez, toţi patru fiind în probe la Pandurii. Mingote, Popete, Bozga, Chibulcutean, Kutlacic, Ghindeanu, Murgan, Câju, Lazic, Tilincă, Lopez a fost formula de start a jocului până la pauză după care unii dintre jucători au fost trimişi să se antreneze cu ceilalţi colegii  pe terenul central. „Am jucat cu o echipă de liga a treia şi nu sunt prea multe de spus la scorul acesta. O imagine bună a făcut Câju şi cred că poate juca la noi dar şi el e nepregătit“, a spus Cârţu.

Cârţu, dezamăgit de prestaţia jucătorilor

Ocaziile la poartă nu au lipsit pentru cei de la Pandurii iar Ghindeanu a trimis mai întâi în bară în minutul 22 pentru ca în minutul 39 să înscrie unicul gol al meciului. Fiind primul său joc, după ce a suferit o operaţie de menisc, Ghindeanu s-a comportat destul de bine fiind posibil să revină şi la prima echipă după acest amical. Tilincă a fost şi el aproape de a înscrie de două ori, reuşind chiar să trimită balonul în poarta adversă dar golul a fost anulat din cauza poziţiei de offsaid a atacantului. În repriza a doua au fost trimişi pe teren şi ceilalţi jucători din lot precum şi ultimul dintre cei veniţi la probe, respectiv  Stanca, Dikaba,  Popa, Stancu, Luţu şi Basara. „Am vrut doar să mai văd care e starea de antrenament a unora dintre cei veniţi  la probe dar unii m-au dezamăgit”, a precizat Cârţu după meci.

 „Din cei care au venit, peste ce avem noi aici poate e doar Câju. Doar el ar putea fi o soluţie şi o să încercăm cu el”, a spus antrenorul pandurilor vizibil dezamăgit de evoluţia echipei sale dar şi de cea a celor care i-au fost aduşi la probe.

Atacantul din Honduras e prea gras

Cârţu a renunţat deja la trei dintre jucătorii care i-au venit la probe după meciul cu Triumf Bârca. Primul jucător la care a renunţat este cel din Honduras. „Nici nu are cine să mă impresioneze că atacantul din Honduras are vreo 82 de kile la 1,78 m. E un atacant cam de acelaşi profil cum este şi Câju aşa că o să-l aleg pe Câju că e şi român dar să vedem ce va fi, dacă se înţeleg şi cluburile. Ceilalţi nu pot fi o soluţie pentru noi”, a explicat tehnicianul.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: