Pandurii, pauză şi apoi la Sibiu

După victoria de la Bistriţa, pandurii au primit 3 zile libere de la Grigoraş. Gorjenii profită de pauza de 2 săptămâni din campionat pentru a pleca într-un mini cantonament la Sibiu.

Azi e ultima zi de pauză a pandurilor. De mâine echipa revine la antrenamente şi pleacă într-un stagiu de 7 zile la Sibiu.

Serbează semi-centenarul ?

Pandurii au profitat din plin după victoria de la Bistriţa. Au plecat bucuroşi în mini vacanţa de 3 zile acordată de antrenor. Grigoraş sună însă mâine adunarea iar după un antrenament la Tg-Jiu, echipa pleacă spre Sibiu. „Plecăm într-un stagiu de pregătire de 7 zile la Sibiu unde am mai fost şi am beneficiat de condiţii foarte bune de cazare şi refacere dar şi de antrenament. Ne antrenăm pe o suprafaţă foarte bună la Cisnădie, aflată la 5 km de Hotelul Hilton şi mai avem un teren de antrenament la Sibiu. S-ar putea să disputăm şi un joc de verificare , ori cu Cisnădie ori cu Voinţa Sibiu”, spune preşedintele Eugen Pîrvulescu. Acesta se gândeşte şi la o surpriză plăcută pentru fani la aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea clubului. „O să iasă ceva frumos. Clubul Pandurii merită, este o aniversare importantă. Cred că toate evenimentele vor culmina cu jocul cu Steaua”, a mai spus Pîrvulescu.

15 – este cota pandurilor la câştigarea titlului de campioană. Favorită certă e Steaua cu o cotă de 2.10 urmată de Vaslui cu 4 şi CFR cu Dinamo cu 8. Rapid e cotată cu şanse mai mici ca Pandurii, cu o cotă de 21!

1 – noiembrie, ora 21.30 este data meciului din optimile Cupei dintre Pandurii şi Dinamo, meci care se va juca la Tg-Jiu

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: