Pandurii, pregătiţi de o nouă aventură în Antalya

Pandurii caută să scape cât mai repede de gerul şi temperaturile „polare” din România. Grigoraş îi duce azi la Bucureşti iar mâine e programată plecarea în cel de-al doilea stagiu din Antalya în care gorjenii au programate şi 5 meciuri amicale.

După doar 2 zile de pauză, pandurii se pun iar pe muncă. Gorjenii pleacă de azi spre Antalya, via Bucureşti unde se vor pregăti în condiţii infinit mai bune ca în România, unde gerul şi zăpada au făcut ravagii.

Cantonaţi tot la Belek

Nici în Antalya vremea nu e grozavă, pandurii plecând ultima oară de acolo pe o ploaie puternică şi un vânt tăios. În ţară nu au însă unde să se antreneze. Terenurile sunt bocnă şi acoperite cu zăpadă iar temperaturile vor rămâne cu mult sub zero şi în următoarele zile. Gorjenii s-au „acoperit” din timp şi au stabilit ca şi al doilea stagiu din inter-sezon să fie făcut tot în Turcia. În prima parte s-a lucrat mai mult la pregătirea fizică dar gorjenii au jucat şi 4 meciuri amicale, cu un bilanţ de două victorii şi tot atâtea eşecuri. Toţi jucătorii şi stafful tehnic pleacă azi din Târgu Jiu cu direcţia Bucureşti, acolo unde vor rămâne peste noapte. Mâine de dimineaţă e programată decolarea spre Antalya. Jucătorii vor fi aşteptaţi la faţa locului de preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu. „Sperăm să nu avem peripeţii şi să ajungă sănătoşi şi la timp aici în Antalya. Urmează o perioadă cu 5 jocuri de pregătire, practic o zi jucăm, o zi e pauză. Încet-încet ne apropiem de startul campionatului şi stafful tehnic va încerca în aceste 5 jocuri să creioneze un prim unsprezece. Probabil că unii jucători vor juca peste 60-70 de minute. Sperăm să nu mai avem accidentări pentru că din păcate am pierdut foarte mulţi jucători. După Pleaşcă şi Băcilă, a căzut şi Rusu”, spune Pârvulescu cu referire la problemele nesfârşite din banda dreaptă.

Vine şi Băcilă !

Una din veştile bune primite de panduri e revenirea lui Cosmin Băcilă. Mijlocaşul grav accidentat de Gardoş în septembrie va merge cu restul colegilor în Antalya. Băcilă va urma însă un program separat, trasat de medicii de la clinica din Roma, unde fotbalistul a efectuat recuperarea. „Băcilă se alătură şi el colegilor în acest stagiu de pregătire, sigur va urma un program special primit de la medicii de la Roma pe care-l va face sub supravegherea preparatorului fizic, domnul Gheorghe Avram. Încet-încet îşi revine şi Cosmin şi sper ca în maxim 2 luni de zile să-l avem la dispoziţie”, mai zice Pârvulescu despre jucătorul aşteptat din nou pe gazon la începutul lunii aprilie. Tot în aceeaşi perioadă e aşteptat să revină şi Adi Rusu în timp ce Pleaşcă ar fi norocos dacă ar mai prinde ultimele etape din acest sezon.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: