Pârvulescu este îngrijorat după declaraţiile lui Ciurel

Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia, a declarat că pe primele şase luni societatea este pe minus, însă nu a spus care este pierderea. Culmea este că în urmă cu câteva săptămâni spunea în presa centrală că la şase luni firma are un profit de 15 milioane de lei.

Liderul sindical Dan Pîrvulescu spune că este îngrijorat de neconcordanţele din declaraţiile directorului general. „Aceste declaraţii ne îngrijorează. Trebuia să spună clar ce rezultat are pe semestrul I pentru că sigur îl ştia, dar e evitat să spună. Nu ştiu de ce a evitat să spună. Vorbeşte despre creditul în yeni, dar acel credit i-a adus 190 de milioane de lei profit, care i-a mai coafat rezultatul financiar. Din păcate domnul director Ciurel continuă linia aceea de a nu spune adevărul sau a nu spune adevărul în întregime. De multe ori se contrazice, asta ne pune pe gânduri în primul rând. O dată e bine, o dată e rău, o dată e gri, Dumnezeu mai ştie ce se întâmplă în companie“, a declarat acesta.

Ciurel a spus că producătorul de energie ar fi pe minus din cauza unui credit în yeni şi în funcţie de aprecierea sau deprecierea monedei, compania înregistrează profit sau pierdere financiară. (M.M.) 

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: