Paznicii, înlocuiţi cu camere video

Centrul Maternal va fi supravegheat de camere video. Decizia a fost luată de directorul centrului, Gheorghe Milosteanu, după ce și-a dat seama că nu poate suporta din buget salariile agenților de pază. Deocamdată nu se știe la cât se va ridica investiția, dar sistemul de supraveghere ar putea deveni funcțional în câteva luni.

Centrul  Maternal din Târgu-Jiu trebuie supravegheat video. La această concluzie a ajuns directorul centrului Gheorghe Milosteanu. Deși până acum nu s-au înregistrat evenimente nedorite, conducerea  vrea să-și ia toate măsurile de precauție. Cum pentru plata salariilor agenților de pază nu sunt bani, camerele de supraveghere sunt cele mai accesibile în acest moment. „Noi nu avem agenți de pază, deși ar trebui, pentru că avem bunuri aici, plus mamele cu copiii. Nu putem face angajări și nici nu putem plăti salariile la minim 4 agenți de pază, că de atâția am avea nevoie. Am decis că este bine să montăm patru sau cinci camere de supraveghere, care să substituie lipsa agenților de pază. Nu știm cât va costa, dar nu cred că este o investiție prea mare”, a precizat Gheorghe Milosteanu.

Camerele vor fi montate în așa fel încât să aibă arie de acoperire în toată curtea centrului. Camerele vor avea senzori de mișcare și vor fi legate la un calculator. „Supraveghetorul va fi atenționat dacă în curte este mișcare și poate urmări exact ce se întâmplă în curte și dacă sunt probleme să ceară ajutor”, a mai spus Milosteanu.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: