Perioada dinainte de Paşti, benefică infractorilor

Două persoane au fost prinse în flagrant de către poliţiştii locali, în timp ce sustrăgeau arbori ornamentali, respectiv un portofel cu bani. Întrucât în această perioadă tot mai mulţi infractori încearcă să profite de aglomeraţia din pieţe şi magazine pentru a-şi însuşi bunurile altor persoane, oamenii legii recomandă târgujienilor să nu poarte în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare şi să nu poarte bani ori portofele la vedere.

Poliţia Locală Târgu-Jiu şi-a intensificat activitatea în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale. Pe lângă misiunile cotidiene de asigurare a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei rutiere, dar şi a păstrării climatului de legalitate a actului comercial pe raza municipiului, precum şi a normelor de protecţie a mediului, agenţii aflaţi în serviciul de patrulare au surprins în flagrant o persoană în timp ce sustrăgea un număr de 5 arbori ornamentali (tuia), de pe domeniul public, în zona Pieţei Centrale. De asemenea, o altă persoană, a fost surprinsă în flagrant in timp ce sustrăgea un portofel de la o femeie aflată la cumpărături în Piaţa Centrală, pe Aleea Digului. „Cele două persoane au fost reţinute şi predate Poliţiei Naţionale pentru continuarea şi finalizarea cercetărilor. Tot în această perioadă, agenţii Poliţiei Locale Târgu-Jiu au intervenit pentru aplanarea si dezamorsarea unui conflict in zona Teatrului Elvira Godeanu, ocazie cu care a fost sancţionată contravenţional o persoană pentru provocare de scandal în loc public”, a declarat Albert Zorzon, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Pentru evitarea evenimentelor neplăcute, pe perioada sărbătorilor pascale, oamenii legii recomandă locuitorilor municipiului dar şi celor aflaţi în tranzit:să nu poarte în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare; să nu poarte portofele sau bani la vedere; în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să-i aibă în permanentă atenţie pentru a nu se pierde în mulţime.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: