Pesediştii se întrec la deputăţie. Vezi cine vrea să candideze!

Mai mulţi social-democraţi par să fie interesaţi să devină parlamentari, chiar dacă unele dintre colegiile vizate aparţin colegilor de partid. Declaraţiile au fost făcute la Interviurile Infinit FM. Surpriza a venit din partea social-democratului Puiu Diaconescu. Vicepreşedintele PSD a spus că, dacă legea nu va fi  modificată şi vor rămâne colegiile parlamentare în structura actuală, ia în calcul o candidatură pe Colegiul nr. 2, de care este responsabil politic. Aici, este parlamentar Mugurel Surupăceanu care nu mai deţine, însă, nicio funcţie în cadrul organizaţiei judeţene. Pe de altă parte şi numele lui  Andrei Maioreanu, alt vicepreşedinte PSD, a fost vehiculat pentru acest colegiu.

Puiu Diaconescu zice că există o situaţie în care nu va candida pe 2. Dacă în luptă va intra, susţinut de USL, primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

Primarul Ion Ciocea spune însă că nu e decis deocamdată la ce va candida: la primărie sau la deputăţie. Mai are timp să ia o decizie.

Vasile Râbu mai vorbea despre intenţia sa de a candida la deputaţi şi pe la începutul anului. După apariţia USL, părea să fi făcut un pas în spate. Numai că miercuri, la Interviurile Infinit FM, a declarat ferm că vrea să intre în luptă contra lui Severus Militaru. Deputatul în funcţie pe Colegiul nr. 4, Severus Militaru, crede că Vasile Râbu ar putea fi un adversar serios, dacă va fi desemnat de USL să candideze. Nu se teme de el, pentru că a mai avut un contracandidat puternic şi-n 2008, pe Eugen Vâlceanu, şi l-a învins. În plus, crede că-n USL se va da o bătălie acerbă pentru desemnarea candidaţilor.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: