Piţurcă după eşecul de la Giurgiu: Am intrat într-o depresie fotbalistică

Astra a învins Universitatea Craiova, scor  1-0, în meciul disputat duminică seara la Giurgiu, în etapa 20 din Liga 1. Formaţia din Giurgiu a urcat pe primul loc, cu 40 de puncte, devansând liderul CFR Cluj, care se află acum la două puncte în spate. Craiova se află pe locul trei, cu 34 de puncte.

Etapa cu numărul 20 a Ligii 1 a avut mai multe dueluri interesante, între care și Astra Giurgiu – U Craiova, ocupantele locurilor 2 și 3. Meciul se anunţa a fi un adevărat derby, pentru că ambele formații trec printr-o formă bună, însă echipa din Giurgiu avea o stare de spirit mai bună iar U Craiova se află într-o reconstrucție din mers propusă de Victor Pițurcă astfel încât să nu afecteze evoluțiile echipei. Jucătorii lui Bogdan Andone aveau 5 victorii consecutive înaintea acestui meci şi acest lucru s-a văzut pe teren. Cu un moral bun şi în creştere de formă, Astra s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 1.

Antrenorul Craiovei Victor Pițurcă era supărat după ce echipa sa a pierdut , apreciind că Universitatea a intrat într-o depresie fotbalistică. „Cred că se poate vorbi de o criză, însă fotbalul se joacă pe goluri. Nu marchezi, se întâmplă ce s-a întâmplat. A doua repriză a fost controlată tot de noi până am primit acel gol stupid. Ca de obicei, am intrat într-o depresie fotbalistică şi totul era cam la întâmplare. Nu a fost vorba de ritm. Ce, a avut Astra cumva vreun ritm?! Astra s-a apărat şi a jucat pe contraatac, cum a făcut de obicei. A fost vorba de circulaţia mingii, de circulaţia jucătorilor, de pasa finală. E vorba şi de valoare ca să realizezi faze de genul acesta. În prima repriză a fost o mişcare bună, am avut oportunităţi de a marca, însă nu am făcut-o. Astrei trebuie să îi marchezi gol. Nu sunt nervos. Sunt supărat că am pierdut meciul, de ce aş fi nervos? M-am obişnuit cu înfrângerile la Craiova şi nu mai sunt nervos. N-am creionat absolut nicio strategie, mai sunt aceste două jocuri şi trebuie să obţinem cât se poate din aceste jocuri. E primul joc cu Voluntari şi trebuie să-l câştigăm. După, vom creiona ceva pentru viitor, dacă va fi cazul”, a declarat Piţurcă, la Digi Sport.

Astra a urcat pe primul loc după acest meci, cu 40 de puncte iar Universitatea Craiova se află pe locul trei, cu 34 de puncte.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: