Poliţişti gorjeni, la percheziţii în Olt

26 de percheziţii se desfăşoară, în această dimineaţă, în judeţul Olt, la locuinţele unor suspecţi de furt din conducte magistrale de transport de produse petroliere şi tăinuire. 31 de mandate de aducere urmează a fi puse în aplicare.
Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar aflat în instrumentarea I.P.J. Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

La acţiune participă peste 150 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Investigarea Fraudelor şi Serviciul de Ordine Publică, din cadrul I.P.J. Olt, precum şi poliţişti din judeţele Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Teleorman şi Dâmboviţa, sprijiniţi de luptători S.A.S. din cadrul I.P.J. Olt şi luptători S.I.A.S.- I.G.P.R..

Activităţile vizează 31 de persoane suspectate de săvârşirea, în perioada decembrie 2012 - februarie 2013, a unor infracţiuni de furt din conductele magistrale de transport de produse petroliere, aparţinând unei societăţi comerciale şi tăinuire. Acţiunea a beneficiat de sprijinul D.I.P.I. şi S.R.I..

Agerpres

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: