Ponta n-are voie la cartofi prăjiţi! Daciana nu-l lasă!

Premierul Victor Ponta şi soţia sa Daciana Sârbu au apărut aseară la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv, discuţia fiind una ca între gorjeni, politicianul fiind supus şi unui test, acela de a repara o Dacie adusă special în platoul tv. Pe parcursul emisiunii, telespectatorii au aflat câteva dintre secretele familiei Ponta.

Încercare grea pentru primul ministru ieri la emisiunea lui Măruţă. Acesta a fost pus să repare o Dacia 1300. Ponta a susţinut că începând de ieri circulă cu o maşină 100% românească, dar totuşi nu a găsit defecţiunea provocată maşinii. „Cum spune şi preşedintele, eu sunt copilot. Dacă se strică maşina, mă dau jos şi îi spun pilotului să o repare”, a spus Ponta, care în final a reuşit să conducă maşina prin studio.

Deputatul de pe Colegiul 6 nu s-a dat înapoi pe parcursul discuţiei să recunoască faptul că nu are voie, printre altele, să mănânce cartofi prăjiţi. Moderatorul de la „Happy Hour” a vrut, de fapt, să afle dacă premierul găteşte atunci când rămâne singur pe acasă, dar Daciana Sârbu a intervenit prompt şi a menţionat că în familia Ponta se mănâncă sănătos, cartofii prăjiţi fiind cunoscuţi pentru aportul mare de grăsimi pe care îl au. „Singura mea şansă de a mânca aşa ceva e când sunt Andrei şi Irina şi mai fac ei lobby”, a spus Ponta, în timp ce Daciana a menţionat că doreşte un regim de viaţă sănătos întrucât „noi trebuie să fim un bun exemplu pentru copii”. „Viaţa nu e aşa uşoară cum pare. Credeţi că prim-miniştrii mănâncă ce vor ei?”, s-a plâns Ponta.

Soţii Ponta au mărturisit şi că atunci când Daciana e plecată la Parlamentul European, iar premierul rămâne cu copiii acasă, acesta comandă pizza şi profită de „libertatea” culinară pe care o are. „E dezmăţ”, a fost concluzia Dacianei Sârbu, care a adăugat că, la capitolul gătit, soţul ei e un dezastru.

De menţionat că azi premierul pleacă în Danemarca, unde are o serie de întâlniri cu oficialii acestei ţări în vederea îmbunătăţirii relaţiilor economice între cele două ţări şi, de ce nu, să caute şi vreun posibil investitor pentru Gorj!

MODEL

Maşina cu care se afişează Ponta este Dacia Duster. "O să circul doar cu maşini fabricate în România şi uşor, uşor şi miniştrii Cabinetului vor face acelaşi lucru", a declarat Ponta la întrebarea legată de opţiunea sa pentru Dacia Duster. De asemenea, el a fost chestionat cum le va impune miniştrilor să urmeze acelaşi exemplu. "Îi conving", a replicat Ponta.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: