Ponta recunoaşte că a fost avocatul lui Cocoş

Premierul Victor Ponta a admis că în perioada anterioară, în calitate de avocat, a legalizat acte ale firmelor patronate de Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, adăugând că a prestat aceste servicii pentru alte "vreo mie de firme" şi că se cunoaşte cu Elena Udrea de 15 ani, de când era procuror.

"Nu contest acest lucru, am avut foarte mulţi clienţi ca avocat, a fost o perioadă de patru ani în care am fost avocat, iar Blejnar (fostul şef ANAF - n.r.) i-a luat pe toţi şi nu a descoperit nimic ilegal. Am plătit taxe, impozite...Cu doamna Udrea mă cunosc de când eram procuror şi dânsa era avocat, sunt 15 ani. În cazul respectiv am legalizat nişte acte, lucru pe care l-am mai făcut pentru vreo mie de firme. Cu fostul soţ al doamnei Udrea nu am un conflict nici acum, dimpotrivă", a spus Ponta la postul  B1 TV.

Presa a relatat că, în calitate de avocat, actualul prim-ministru Victor Ponta a prestat servicii juridice pentru familia Elenei Udrea începând din 2005, perioadă în care aceasta era şefa Cancelariei Prezidenţiale.

sursa: www.mediafax.ro

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: