Ponta vrea banii înapoi, PDL întreabă: O să-i ia şi celor care au trecut la USL?

Toți primarii PDL din Gorj care au primit bani în timpul mandatului Ungureanu îi transmit actualului premier Victor Ponta că nu vor înapoia niciun bănuț pentru că sumele au fost deja cheltuite în favoarea cetățenilor. Reacția vine ca urmare a declarației actualului premier cum că va căuta orice mijloc legal ca primăriile PDL să restituie banii la Fondul de Rezervă. Singura primărie din Gorj care nu a utilizat suma de bani primită în mandatul Ungureanu este primăria Turburea. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Primarii PDL din Gorj nici nu vor să audă de o astfel de măsură și susțin că ar fi o bilă neagră pentru actualul guvern în ochii cetățenilor. ”Nu mi-a dat Ponta banii ca să mi ia el înapoi. Nu există temei legal să retragă acești bani. ȘI guvernul Tăriceanu a procedat la fel în 2008, toate primăriile au primit bani numai PDL-ul nu. Banii sunt intrați în circuitul economie, eu asfaltez două ulițe cu banii aceștia, ce o să zică oamenii”, a declarat Vasile Vlăduleanu, primarul PDL din Bâlteni.

Buzianu: ”Ar fi o mare greșeală”

Costel Buzianu, primarul orașului Tismana, este dezamăgit de ce se întâmplă pe scena politică a țării, declarând că ar fi o mare bilă neagră pentru actualul guvern dacă va încerca măcar să facă acest lucru. ”Banii nu ne-au fost dați nouă, banii au fost dați pentru oameni, ar fi o mare greșeală pentru că noi am contractat deja lucrări. Eu am lucrări de 2,5 miliarde la biserici, 1,5 miliarde la apă și restul de bani la drumuri. De asta am ajuns unde am ajuns, că unii de dau și alții ne iau”, a declarat Costel Buzianu, primarul din Tismana.

Le ia şi primarilor PDL plecaţi la USL-

Singura primărie care nu a utilizat banii primiți de la Ungureanu este primăria Turburea. ”Nu am făcut nimic cu banii respectivi pentru că de două luni consilierii mei nu vin la ședințe și nu există hotărâre de Consiliu Local în acest sens. Banii sunt la Trezorerie și pot fi retrași oricând”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea. Bârcă punte însă degetul pe rană. ”Dar să le ia înapoi și primarilor PDL care au trecut la USL. Să văd dacă lor le ia banii înapoi că poate se răzgândesc primarii și trec din nou la PDL”, a spus primarul din Turburea.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: