PPDD-istul Ilie Petrescu, asemănat cu Benny Hill

Ilie Petrescu, prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj, a devenit ţinta atacurilor foştilor colegi de partid, în urma declaraţiilor făcute la adresa lui Tudor Barbu pe care nu-l recunoaşte ca senator, ci doar ca turist al Gorjului. Aurel Slapciu, fost consilier judeţean PP-DD, îl aseamănă pe Ilie Petrescu cu binecunoscutul comediant Benny Hill.

Aurel Slapciu spune că Ilie Petrescu a fost „reînviat” de PP-DD pentru că acest partid avea nevoie de săgeţi. Ba mai mult, îl aseamănă pe prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj cu renumitul comedian Benny Hill. „Ilie Petrescu a fost reînviat de PP-DD pentru că acest partid nevoie de săgeţi. Petrescu este chiar o suliţă. Să-mi spună mie Ilie Petrescu ce proiecte a făcut în viaţa lui. Sunt convins că nu ştie nici măcar pe unde au sediile instituţiile care se ocupă de proiecte. Cu toate acestea, îşi permite să critice oameni de valoare. A vorbi despre Ilie Petrescu e ca şi cum ai vorbi despre Benny Hill”, a declarat Aurel Slapciu. Deşi a demisionat din Consiliul Judeţean, de aproximativ două luni, Slapciu nu a aderat la nici o formaţiune politică până în momentul de faţă. „Mulţi au crezut că am demisionat pentru a pleca la un alt partid sau pentru a mă agăţa de o anumită funcţie. Le-am demonstrat tuturor că nu este aşa şi că deocamdată nu mă interesează politica”, precizat Slapciu.

AVERTISMENT

Aurel Slapciu spune că în momentul în care va reapare pe scena politică din Gorj, mai multe persoane importante îşi vor pierde funcţiile deţinute în prezent. „Vor fi surprize mari în condiţiile în care voi reintra în politică. Vor pleca oameni importanţi din funcţii publice şi politice, de la mai multe partide”, avertizează Slapciu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: