Pregătirea maşinii de iarnă costă minim 1000 de lei

Pregătirea maşinii pentru sezonul rece costă cel puţin 1000 de lei. În ciuda faptului că este criză financiară, gorjenii s-au grăbit să-şi schimbe cauciucurile, să pună antigel şi să cumpere lanţuri.

Reprezentanţii Service-urilor auto sunt nerăbdători să ningă. Ei spun că vremea rea face ca încasările să crească considerabil. Pentru ca iarna să nu-i ia pe nepregătite unii gorjenii au mers din timp cu autoturismele la service aţii aşteaptă însă să ningă pentru a fi siguri că întra-adevăr este necesar să îşi pregătească maşina pentru sezonul rece. Puţini dintre ei au cumpărat lanţuri antiderapante. „Am schimbat antigelul şi am pus cauciucuri de iarnă. Lanţuri nu am cumpărat, voi lua doar dacă voi merge la munte“, spune Ion Popovici din Târgu Jiu.

Reprezentanţii Service-urilor auto speră ca odată cu venirea iernii, veniturile să crească considerabil “ Noi avem tot felul de promoţii, spre exemplu un set de roţi cu jenţi tot costă circa 15 milioane, în funcţie de marca autoturismului, antigelul, la fel, se ţine cont de tipul maşinii dar preţul este cuprins între 30 şi 60 de lei litru. Au început să vină să-şi pregătească maşinile pentru iarnă dar nu foarte mulţi, ne aşteptăm ca în perioada următoare să crească numărul celor care îşi schimbă cauciucurile sau antigelul, crescând astfel şi încasările„ spune Ion Ciufrilă , reprezentant service auto Târgu Jiu. Poliţiştii  recomandă conducătorilor auto să nu plece la munte fără a avea în portbagajul maşinii lanţuri şi lopeţi, întrucât zăpada se poate aşterne în orice moment.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: