Primar: Se fură apă în comună. Cei ce vor fi prinși vor fi debranșați

Primarul din Cătunele, Florinel Țuilă, atrage atenția că în urma unor verificări s-a constatat că ”se fură apă” din rețeaua publică. Cei care vor fi prinși vor fi debranșați de la apă, anunță primarul. ”Hoții de apă nu sunt prietenii noștri”, mai transmite primarul

În plus, oamenii udă grădinile, ceea ce duce la scăderea presiunii.  

“Stimați cetățeni, trecem printr-o perioadă grea cauzată de seceta din luna iulie. Apa potabilă distribuită la populație este tratată cu clor, ceea ce va duce la uscarea plantelor. De asemenea, în urma comparării măsurătorilor de la apometrul principal cu totalizarea apometrelor abonaților, rezultă că se fură apă”. 


Primarul spune că cei care vor da informații despre cei care consumă legal apa vor fi recompensați: ”Vom recompensa pe cei ce vor da informații sigure și susținute. Hoții de apă nu sunt prietenii noștri, ne urăsc, ne fură din buzunar, ne fac să suferim. Aveți curaj și dați-ne informații. Anuntați-ne de persoane care lasă apa să curgă pe furtun mai multe ore! Ca sancțiuni, cei ce vor fi prinși că sustrag apa vor fi debranșați, vor plăti pierderile din rețea, li se va întocmi dosar penal și nu vor mai avea acces la rețeaua publică. Folosiți fântânile publice și izvoarele pentru a uda plantele”, a transmis Floriel Țuilă printr-o postare pe pagina de Facebook a prmăriei.

Vizualizări: 4,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: