Primăria Turceni îşi caută din nou secretar

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează pe 5 iulie concurs pentru ocuparea funcţiei de secretar pentru oraşul Turceni. Postul a mai fost deblocat la sfârşitul anului trecut şi a fost şi ocupat la vremea respectivă de către juristul primăriei, Mircea Ciobanu. Se pare că acesta nu a făcut faţă cerinţelor postului şi a cerut primarului o altă funcţie în cadrul instituţiei.

Cel care a ocupat prin concurs la vremea respectivă postul de secretar de oraş a fost chiar juristul primăriei, Mircea Ciobanu. Potrivit lui Ion Iordache, câteva luni mai târziu acesta i-a solicitat să fie schimbat de pe funcţie pentru că nu reuşeşte să facă faţă postului. „A solicitat un alt post în cadrul primăriei pentru că cel de secretar era destul dificil. Potrivit legii poate să solicite schimbarea un post inferior aşa că acum este director la Asistenţă Socială”, a declarat fostul primar Ion Iordache.

Fostul secretar a renunţat la postul său şi din cauza mustrărilor pe care i le-a făcut Consiliul Local Turceni, dat fiind că acesta nu reuşea niciodată să aibă şedinţele gata. „Este un volum foarte mare de lucru şi nu reuşea niciodată să aibă pregătite şedinţele de Consiliul Local. A fost şi mustrat şi probabil nu a mai făcut faţă stresului. Acum, pe noul post, îşi face mult mai bine treaba”, a adăugat Ion Iordache.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: