Primarii fac chef cu sătenii, de Revelion

Noul An îi va găsi pe primarii gorjeni în sânul comunităţilor pe care le conduc alături de familie şi prieteni, însă cei mai mulţi primari vor sta în noaptea dintre ani la primărie pentru a ciocni un pahar de şampanie.

Edilul de la Târgu Cărbuneşti îşi va strânge toată familia şi va sărbători noaptea dintre ani în stil mare cu şampanie şi foc de artificii în faţa primăriei alături de cărbuneşteni. „Unde-i stă mai bine unui primar dacă nu în mijlocul oamenilor lui. Ca orice edil care se respectă şi eu o să petrec Revelionul în faţa primăriei cu familia şi cărbuneştenii mei. Va fi şampanie, foc de artificii şi o formaţie de lăutari de aici de la noi din oraş”, a declarat Mihai Mazilu, primarul din Târgu Cărbuneşti.

Liviu Cotojman, primarul de la Roşia de Amaradia va petrece noaptea dintre ani pe terenul de fotbal alături de oameni cu vin fiert şi produse tradiţionale de porc. „De trei ani de când sunt primar în fiecare an procedez la fel. Pe terenul de fotbal al comunei, cu oamenii, vin fier, jocuri de artificii şi formaţie de lăutari. Ne strângem în jur de 1.000 de oameni”, a declarat primarul de la Roşia de Amaradia.

La Cătunele, cumpăna dintre ani va fi aşteptată cu un foc tabără şi muzică populară. Primarul localităţii, Florinel Ţuilă, consideră că este mult mai bine în sânul comunităţii decât trântit pe vreun scaun al vreunui restaurant. „Eu m-am săturat să merg pe la restaurante şi să mă simt ca la nuntă. O să fiu cu oamenii la horă, o să facem foc de tabără, vin fiert, şampanie şi muzică. Mai bine aşa decât la restaurante sau nu ştiu pe unde”, a declarat primarul de la Cătunele.

Primarul din Novaci, Pantelimon Todea, va sta de Revelion în sânul familiei. În nici un an nu a plecat în noaptea dintre ani de acasă aşa că nici anul acesta nu va face vreo excepţie. Acesta va petrece alături de prietenii dragi pe care deja i-a invitat la el şi vor avea pe masă doar produse tradiţionale. „Ca de obicei acasă. Ne strângem mai multe familii şi petrecem ca orice familie normală. În general prefer produsele făcute în casă, tradiţionale ca la Novaci”, a declarat Pantelimon Todea.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: