Primarul Bârcă l-a dat jos pe directorul Câmpeanu

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, a câştigat războiul cu Marin Câmpeanu. Începând cu data de 2 septembrie, Câmpeanu a fost înlocuit din funcţia de director al şcolii după ce conflictul dintre cei doi luase proporţii. În locul lui Marin Câmpeanu a fost numită Rodica Olăroiu, profesor de fizică-chimie.

Marin Câmpeanu a fost înlocuit din funcţia de director al şcolii din Turburea din cauza conflictelor cu primarul Ion Bârcă. Supărat că i-a falsificat semnătura pentru a-l include în Consiliul de Administraţie, iar apoi să-l reclame că este incompatibil, Bârcă a ameninţat în repetate rânduri că nu se va lăsa până nu-l va da jos pe directorul Câmpeanu. Acest lucru s-a şi întâmplat începând cu data de 2 septembrie. În locul lui Marin Câmpeanu a fost numită Rodica Olăroiu, profesor de fizică-chimie la şcoala din localitate. Primarul Ion Bârcă crede că  colabora mult mai bine cu actuala directoare. „Pe data de 2 septembrie, când profesorii au venit la şcoală pentru a-şi aranja materialul didactic, am constatat că Marin Câmpeanu nu mai figura ca director, în locul său fiind numită doamna Rodica Olăroiu. Acum, Câmpeanu este un simplu profesor de sport. Sper că voi colabora mult mai bine cu dumneaei întrucât cred că nu se ocupa de falsuri ca Marin Câmpeanu”, a declarat Ion Bârcă.

Insistă să-l înlăture pe Câmpeanu şi din şcoală

După ce şi-a dus până la capăt ameninţările, Ion Bârcă spune că va insista pentru ca Marin Câmpeanu să fie dat afară şi din şcoală. „Am demonstrat că ceea ce a făcut Câmpeanu sunt falsuri. I-am făcut şi o plângere penală poate reuşesc să-l fac să plece şi de la catedră. În afară de bişniţăreală, copiii nu au nimic de învăţat de la el. Este ştiut faptul că fostul director vindea ţuică în incinta şcolii”, spune Bârcă.

Edilul local aşteaptă raportul Auditului din cadrul primăriei pentru a putea iniţia alte măsuri împotriva lui Câmpeanu. „Auditul primăriei nu a finalizat controlul la şcoală. Încă nu mi s-a comunicat raportul. Sunt curios să văd cum justifică Marin Câmpeanu ultimul său salariu lunar de 55 de milioane de lei vechi”, a mai precizat Bârcă.

ISJ Gorj evită implicarea şcolii în scandaluri

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a decis înlocuirea directorului Marin Câmpeanu tocmai pentru a evita implicarea şcolii în scandaluri. „Vreau să feresc şcoala de orice implicaţii politice. Îmi doresc ca directorii de şcoli să muncească împreună cu primarii pentru binele elevilor. Nu vreau să se certe şi să bălăcărească în permanenţă. Sper că de acum încolo nu vor mai fi conflicte la Turburea”, a declarat Ion Işfan.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: