Primarul Cârciumaru nu dă vreo şansă partidului lui Geoană

Reprezentanţii PSD Gorj nu se văd ameninţaţi de noua formaţiune politică a cărei lansare a fost anunţată de Mircea Geoană, săptămâna trecută, la Dăbuleni. Preşedintele Florin Cârciumaru spune că Mircea Geoană nu are maturitatea politică de a face faţă pretenţiilor unui partid mare şi cu siguranţă nu va reuşi ceva cu un partid minuscul, sortit eşecului încă de la început.

Mircea Geoană şi-a anunţat intenţia de a lansa o nouă construcţie politică care să se constituie "adevărata opoziţie" la actuala putere şi care să atragă "oamenii curaţi" din rândul politicienilor, dar şi profesionişti. Cu toate acestea, liderii PSD Gorj nu se tem că vor pierde primari bine cotaţi la nivelul judeţului. “Nu cred că vom avea primari gorjeni care să-l urmeze pe domnul Mircea Geoană. Ne cunoaştem foarte bine membrii de partid şi credem că au suficientă maturitate politică pentru a nu face un astfel de gest. Zvonurile apărute în ultima perioadă nu se vor materializa” a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj. Primarul municipiului Târgu Jiu contestă calităţile de politician ale lui Mircea Geoană. Ba mai mult, edilul local spune că partidul pe care vrea să-l înfiinţeze fostul preşedinte al Senatului este sortit eşecul încă de la început. “Prin anunţarea intenţiei de a lansa o nouă formaţiune politică, domnul Mircea Geoană a dat încă o dată dovadă că nu are maturitatea necesară pentru a putea face faţă pretenţiilor politice. Partidul pe care vrea să-l înfiinţeze este sortit eşecului încă de la început. Domnul Mircea Geoană nu a făcut nimic în momentul în care a deţinut conducerea unui partid mare şi cu siguranţă nu va avea sorţi de izbândă cu un partid minuscul”, a mai precizat Florin Cârciumaru.

CONTRAZICERE

Florin Cârciumaru este contrazis de vicepreşedintele Marian Rotaru care consideră că partidul lui Geoană are şanse. “Bineînţeles că noua formaţiune politică a lui Mircea Geoană are şanse. Fiecare poate avea şanse şi nu trebuie plecat pe premisa asta. Eu, unul sper că lucrurile se vor lămuri şi domnul Mircea Geoană va reveni în PSD. Nici Victor Ponta şi nici Mircea Geoană nu reprezintă un capăt de lume”, a declarat Marian Rotaru.     

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: