Primarul din Tismana, acuzat că nu a adus un euro în oraş

Marian Slivilescu, consilier local din Tismana, a ieşit în presă cu declaraţii prin care-l acuză pe Costel Buzianu, primarul din Tismana, de neimplicare în ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene pentru realizarea diverselor probleme de infrastructură cu care se confruntă oraşul şi satele arondate acestuia.

Acuzaţiile vin după ce primarul a spus că orice iniţiativă a sa este blocată de Consiliul Local. Pe de altă parte, Marian Slivilescu spune că proiectele primarului sunt de domeniul fantasticului. „De şapte ani de când este primar domnul Buzianu nici măcar un euro nu a intrat în Tismana din vreun program cu fonduri europene. Mandatul trecut nu am fost consilier şi nu aveam cu să-l împiedic să atragă fonduri. Nu a putut să acceseze nici cel mai mărunt program, deci nu e adevărat că a venit cu vreun program. Noi nu ne-am opus la proiecte care au avut finanţare doar la proiecte fantasmagorice precum să facă un parc în lunca Tismanei pe unde pasc vacile, sigur că ne-am opus”, a spus Marian Slivilescu, consilier local din Tismana.

DISPUTĂ

Neînţelegerile între edilul din Tismana şi consilierii locali au început de la propunerea acestuia de adoptare a unui proiect prin care se solicita proiectarea de drumuri, consilierii nefiind convinşi să-şi dea avizul, considerând de o mai mare necesitate modernizarea canalizării care este învechită.

APĂRARE

Primarul Buzianu a declarat mereu că nu poate face nimic în comună pentru că nu are sprijinul Consiliului Local. Problemele dintre aceştia trenează de mai mulţi ani.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: